088 110 1000 info@hunter-retail.com
Selecteer een pagina

Minder zorgen met het POS Systeem van Hunter-Retail!

Hunter-Retail is gevestigd in Roden en maakt onderdeel uit van Hunter-CRM. CRM is onze basis, en vanuit daar hebben we een flexibel POS Systeem ontwikkeld met de klant in gedachten.

Wie zijn wij?

Jan van der Zwaag zat eerst in de Food en Non Food. Later kwam de stap naar CRM/ERP. En vanuit daar de stap naar het ontwikkelen van een kassa omdat Jan oplossingsgericht denkt. Een klant kwam met de vraag voor wat specifieke aanpassingen in de CRM software en vanuit daar ga je ontwikkelen en kom je op een kassa die als basis de klantrelatie heeft.

Wilt u ons bezoeken?

Dat kan! We zijn dagelijks geopend van 8:30 – 17:00.
Bent u nieuwsgierig naar onze kassasoftware?
We hebben een showroom waar u ons Omnichannel Kassasysteem kunt ervaren.
Ons adres:
Ceintuurbaan Noord 126a
Roden 088 110 1000

POS Systeem

Een POS systeem zorgt voor hogere omzetten en betere marges. En het scheelt u als retailer kostbare tijd omdat u eenvoudig rapporten kunt uitdraaien en zo snel inzicht krijgt in hoe u ervoor staat. Onze kassa is buitengewoon geschikt voor het MKB omdat het betaalbaar en beheersbaar is. Het scherm bestaat hoofdzakelijk uit sneltoetsen waardoor u in één oogopslag overzicht heeft.

Omnichannel

De ontwikkelingen in de retail gaan steeds minder gaan om transacties maar om de relatie tussen u en uw klant. Met een Omnichannel POS Systeem gebruikt u al het goede van de online wereld en al het goede van de offline wereld om uw klant te bereiken.
Stel vast via welke kanalen de klant u weet te vinden. En denk vanuit de klant. Wat wil de klant op welk moment weten?

Webshop

Wordt met één klik een omnichannel ondernemer!
Niet meer onnodige tijd besteden aan het bijhouden van voorraad op twee plekken? Dan is een koppeling tussen CCVshop en Hunter-Retail de oplossing!U beheert alles eenvoudig in één systeem. Denk aan productgegevens, productafbeeldingen,
bestellingen, klantgegevens en eventuele cadeaubonnen.

Loyalty

Waarom is een loyalty programma zo belangrijk?
Omdat om de hoek hetzelfde product te verkrijgen is maar dan goedkoper of omdat we anoniem via internet onze aankopen doen. Met ons Hunter-Retail POS Systeem zet u eenvoudig een loyalty programma op. Omdat Hunter-Retail als basis CRM heeft bent u al bezig met het opbouwen van een klantrelatie. Doordat u gegevens verzameld van uw klant kunt u uw loyalty programma daar op aanpassen.

Bestelzuil

We zien in de winkelstraat steeds meer schermen in de etalages hangen en verkoopzuilen in de winkels staan.
Ze hebben als doel de klant te informeren of zelfs een extra verkooppunt te zijn. U kunt de verkoopzuil van Hunter-Retail gebruiken om uw webshop op te tonen. Klanten kunnen producten bestellen via uw webshop en direct afrekenen.

Boekhouding

Hunter-Retail biedt gemak! We maken de koppeling met SnelStart, Twinfield, Visma, King, Exact en CCV. Met een boekhoudprogramma hoeft u niet langer uw boekhouding in Excel bestanden te verwerken maar heeft u duidelijk overzicht. Omzetgegevens in uw kassa worden automatisch doorgevoerd naar uw boekhoudpakket.

Enkele klanten

Lijfering Drankengroothandel
Uw Slijter
Verscentrum Nederland

Partners

CCV Shop
Snelstart
Multisafepay

Implementatiepartners

Kassanet Nuus
Kassanet Pieterse
Premarc Advies