088 110 1000 info@hunter-retail.com
Selecteer een pagina
whitepaper

Een nieuw kassasysteem aanschaffen
Bent u van plan een nieuw kassasysteem aan te schaffen? Waar moet u dan aan denken?
Dit whitepaper helpt u een keuze te maken en te ontdekken wat u belangrijk vindt in een kassasysteem.

Moet ik beacontechnologie gaan gebruiken?
Download dit gratis whitepaper en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u als ondernemer. Er is al veel over gezegd maar het winkelgedrag van de consument is aan het veranderen.
De consument laat zich vaker leiden door internet.
Volgens een onderzoek van Deloitte and Touch gebruikt 84% zijn smartphone tijdens het winkelen.
En volgens recente cijfers van Google leidt 26 tot 37% van research op een smartphone tot een in-store (offline) aankoop.

Dit whitepaper over beacontechnologie gaat in op de vraag of u het als ondernemer kan veroorloven om beacons in te gaan zetten. Wat is het resultaat van een goed beacon plan en wat zijn beacons nu eigenlijk.

Waarom een loyalty programma echt werkt
Nederlanders sparen graag. Ruim zeven op de tien Nederlanders sparen punten. Dat is ook de reden waarom een loyalty programma echt werkt. Mits goed uitgevoerd. Starten met een loyalty programma is een investering maar dit whitepaper laat zien dat het zich dubbel en dwars terugverdient!

Is Omnichannel de toekomst?
De verschuiving van offline naar online verkoop gaat snel. Je merkt het aan de leegstand in de winkelstraat. Is dat allemaal negatief? Nee, door de verschuiving naar online zijn er meer contactmomenten en is er 24/7 kans op transacties.

Een Omnichannel klant besteedt drie keer zoveel als een klant die alleen de winkel bezoekt. De winkel zal in de toekomst een andere rol krijgen. Het wordt veel meer een experience store waar de klant het gewenste product kan beleven.
Dit whitepaper legt uit wat Omnichannel is en wat nodig is om het in te kunnen zetten.