088 110 1000 info@hunter-retail.com

Hunter Stockscanner

Razendsnel inventariseren met barcode of QR code!

Inkoop/bestel app

Gemakkelijk de voorraadbestellingen bijwerken en direct inkopen bij uw groothandel.

Marketing Portal

Overal en altijd inzage in uw gegevens.

Hunter Retail productenHunter-Retail: Een compleet omnichannel POS Systeem

Een Point of Sale zorgt voor hogere omzetten en betere marges. En het scheelt u als retailer kostbare tijd omdat u eenvoudig rapporten kunt uitdraaien en zo snel inzicht krijgt in hoe u ervoor staat. Onze kassa is buitengewoon geschikt voor het MKB omdat het betaalbaar en beheersbaar is. Het scherm bestaat hoofdzakelijk uit sneltoetsen waardoor u in één oogopslag overzicht heeft.

Overal en altijd inzicht in uw gegevens

Wij ontwikkelen de kassa software zelf op basis van de wensen van onze klanten. Wij ontwikkelen alles in eigen huis en kunnen daardoor snel schakelen. Heeft u extra functionaliteiten nodig? Wij passen dit zo aan. Ons POS Systeem is gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor ambulante detailhandel en winkels. Iedereen moet ermee kunnen werken.

U kunt direct met Hunter-Retail aan de slag.
We leveren niet alleen de software/hardware maar helpen u ook op weg. We geven waar gewenst trainingen. In de begin periode zijn onze medewerkers bereikbaar om waar nodig hulp te bieden.

CRM en POS

Door jarenlange ervaring op het gebied van automatisering weten wij goed in te spelen op de wensen van ondernemers.
De kassa is gekoppeld aan ons Hunter-CRM systeem waardoor u niet alleen verkoopt maar ook inzicht krijgt in de wensen van de klant en ze daardoor beter van dienst kunt zijn middels gerichte aanbiedingen. U leert uw klanten beter kennen!

Kassa in de cloud
Alle data wordt opgeslagen in de cloud. Hierdoor is de informatie altijd en overal toegankelijk. De gegevens staan beveiligd op onze cloudserver waar u altijd op in kunt loggen. Wij maken de back-ups, dus daar hoeft u zich geen zorgen om te maken.

snelstart logoBoekhoudpakket en webshop koppeling

Met onze koppelingen bespaart u tijd en geld. Ons kassasysteem kan samenwerken met uw boekhoudpakket zodat u alle bonnen niet handmatig hoeft in te voeren. Heeft u een webshop?
Dan kunt u centraal de voorraden en producten bijhouden met onze kassasysteem webshop koppelingen.

Inloggen op afstand op een touchscreen kassa

Wij begrijpen dat wanneer zich een probleem voordoet u direct geholpen wilt worden. Problemen met een kassasysteem kunnen wij snel verhelpen als wij op afstand inloggen op uw kassasysteem. Hierdoor kunnen wij u de technische support geven om direct weer operationeel te zijn.

De mogelijkheden op een rij:
Hunter retail mKassa

 
Het systeem is inmiddels met succes in gebruik genomen door:

Z

Uw Slijter (voorheen Mitra)

Z

De Lunchbus

Z

Uw Kruidenier (rijdende winkel)

Z

't Gruttertje (Verscentrum Nederland)