088 110 1000 info@actablue.com

Schapkaartjes

Schapkaartjes printen?

Schapkaartjes helpen u om klanten te informeren over het artikel en de prijs. En het heeft een grote invloed op de verkoop. Het is het laatste en belangrijkste moment om nog invloed uit te oefenen op de verkoop.
Schapkaartjes maken ook onderdeel uit van de look van de winkel. Toch is het een hele klus om de winkel te voorzien van schapkaartjes.

QR code

Wanneer het schapkaartje een qr code heeft kunnen klanten meer informatie vinden van het product door de code te scannen.
Een QR-code is een speciale streepjescode om gebruikers snel naar een locatie op internet te brengen zonder dat ze daarvoor een adres moeten intypen
Smartphone-bezitters kunnen een speciale (gratis) applicatie downloaden die de code ‘leest’ en de gebruiker naar het juiste webadres brengt.

Wat doet Hunter-Retail?

Wanneer u gebruik maakt van ons POS Systeem kunt u razendsnel schapkaartjes printen.
U scant het artikel door middel van de barcode op het etiket van het artikel. Daarbij gebruikt u onze handscanner.
Ons POS systeem genereert een QR code en wat productinformatie en de Brotherprinter print het etiket. Gewoon het losse kaartje. Deze kunt u achter een rail schuiven of u plakt het etiket.
Dus u hoeft niet met grote vellen te werken. Het etiket is direct klaar voor gebruik. Het is uiteraard noodzakelijk dat alle artikelen in ons bestand staan.