088 110 1000 info@hunter-retail.com

De voordelen van een webshop koppeling

Voor veel bedrijven is een webwinkel een nieuw verkoopkanaal. En dat levert extra werk op want er ontstaan twee afzonderlijke registraties. Wanneer de webshop los functioneert van de kassa dan heeft u op twee plekken voorraadbeheer. Dus wanneer een klant iets besteld zou het ideaal zijn wanneer dat direct bijgewerkt wordt in uw voorraad. Wanneer u aanpassingen doet in prijzen of in artikelen zou dat meteen op beide plekken bijgewerkt moeten worden.

Dat kan dus wanneer er een koppeling wordt gemaakt tussen uw kassa en uw webshop.
Als een artikel niet op voorraad is, wordt het artikel niet getoond in de webshop. Of wanneer een bepaalde maat of kleur niet meer voorradig zijn, is deze niet langer aanklikbaar in de webshop. Het invoeren van producten voor de eerste keer in de webshop gaat ook razendsnel. Dit bespaart u een hoop tijd en voorkomt fouten.
Hunter-Retail maakt koppelingen met de volgende webshops: Woocommerce, CCV shop en Magento.Wilt u meer informatie over webshop koppelingen? Bel ons gerust!

Lees ook:
Tips om uw webshop vindbaar te maken
De voordelen van een webshop
Is narrowcasting wat voor mij?

Hoe gaat het in z’n werk?

De koppeling met bijvoorbeeld CCV Shop is heel simpel.
Als ondernemer activeert u Hunter op de CCV Shop.
U krijgt een sleutel, die wordt in Hunter ingevoerd en klaar is Kees!
En hoeveel tijd kost me dat? We zouden bijna kunnen zeggen, met één druk op de knop kunt u uw webshop koppelen aan onze kassa.

Webshop koppeling hunter-retail